Navigation Bar

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Make-up trends to try out!


Καλοκαιράκι ήρθε, τα σκούρα χρώματα βγαίνουν από το νεσεσέρ, φιλιά πολλά μουντά μακιγιάζ!
Φυσικά, το πιο κλασικό καθημερινό look αποτελείται από πλήρη απουσία make-up και έντονα ροζ μαγουλάκια. Για τις πρωινές ώρες που ο ήλιος καίει σαν τρελός, υπάρχουν πολύ καλές BB κρέμες, όπως η Aqua Vita της Apivita: τρομερά δροσερή, δεν ενοχλεί το δέρμα, προστατεύει από τον ήλιο και προσφέρει βασική κάλυψη. Ασφαλώς όλες θέλουμε να τονίζουμε το μαύρισμά μας (ακόμα και αν είναι ανύπαρκτο, όπως συμβαίνει με την περιπτωσή μου) γι' αυτό, ειδικά για βραδινές εμφανίσεις, επιβάλλεται να αντικαστήσετε τις ''βαριές'' πούδρες με bronzer (Make-Up Forever, No 30 Canelle).
Τα κόκκινα χείλη, όσο και αν είναι σταθερή αξία, δεν ήταν ποτέ από τα ''trends'' του καλοκαιρινού make-up. Φέτος αυτό αλλάζει και μάλιστα παίρνουν μία ιδιαίτερη, ombre τροπή. Δηλαδή? Συνδυάστε 2 τόνους του κόκκινου και σίγουρα θα κάνετε τη διαφορά! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2 διαφορετικά κραγιόν, κραγιόν με λιπ-γκλος ή το κατάλληλο γι' αυτό προιόν από τα Topshop (θα το βρείτε με το όνομα Lip Ombre in Baffle στο site τους). Αν θέλετε να εξερευνήσετε άλλες υποχρώσεις, να προτείνω είτε ένα δροσερό πορτοκαλί ή ένα super girlie φούξια?

Τα μάτια θα προτιμήσουν το έντονο μπλεΚαλοκαιρινό, νεανικό και υπέροχο, αν σας ιντριγκάρει η σκέψη προτείνω ανεπιφύλακτα τη σειρά Crayon contour yeux 12H Waterproof από τα Sephora με την απόχρωση 23, Summer cruise - Nacré. Κλείνω με μία ανατρεπτική συμμετοχή, το μωβ. Διαφορετικό και δυναμικό, μιάς και δεν είναι ούτε το σκούρο μαύρο ούτε το γλυκανάλατο παστέλ ροζ. Δοκιμάστε το Color Tatoo της Maybelline στην απόχρωση 15, Endless Purple (8,45 €).
ποτοκ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου