Navigation Bar

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Dynamic Midi

Είναι γεγονός ότι το κάθε ''άνοιγμα΄' (δεν ξέρω πως αλλιώς να το χαρακτηρίσω!) της φούστας αφήνει διαφορετικές εντυπώσεις. Πάντα, σε οποιοδήποτε μήκος, η κολλητή φούστα έχει κάτι πιο αισθησιακό από μία περισσότερο φουντωτή που θυμίζει ρομαντικό, girlie. 

Το θέμα είναι πως, με το τεράστιο comeback που έχουν κάνει τα midi την τελευταία σεζόν, δεν συνδυάζονται πλέον μόνο έτσι όπως τα έχουμε στο μυαλό μας: γλυκούλια αξεσουάρ και ροζ μπλουζάκια και τακουνάκια με φιογκάκια και φρου φρου και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Εεεε όχι. Το midi μπορεί να είναι και καθημερινό, λιτό και κυρίως δυναμικό. Να θυμίζει κάποια που έχει τα κότσια να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και να παίρνει ρίσκα.

Φυσικά και μία midi φούστα με τακούνια είναι πολύ κομψός συνδυασμός και δεν λέω ότι πρέπει να τον ξεχάσουμε. Για μία πιο μοντέρνα εκδοχή, δοκιμάστε την με ψηλοτάκουνα σανδάλια σε έντονα χρώματα και πουκάμισο που δένει στη μέση. Αν δεν θέλετε, όμως, να την αποχωριστείτε ούτε στις casual εμφανίσεις σας ταιριάξτε την με ένα cropped top ή ένα t-shirt με σχέδια, και αθλητικά ή εσπαντρίγιες. Must η μικρή χιαστί τσάντα ή το σακίδιο!


Υ.Γ. Εντελώς τυχαία εκείνη την ημέρα βρέθηκα στο Drunk Sinatra. Ενώ όλα μου τα ρούχα είναι από μίνι έως πολύ μίνι, διάλεξα εκείνη την ημέρα να φορέσω midi και περιττό να σας πω ότι ήμουν εντελώς ασορτί με το όλο σκηνικό του μαγαζιού!

 ΦΟΥΣΤΑ, ΜΠΛΟΥΖΑ και ΤΣΑΝΤΑ stradivarius // ΠΟΥΛΟΒΕΡ pull&bear // ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ h&m

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου