Navigation Bar

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

A Simple Backpack



Είμαι σίγουρη ότι έχετε όλοι δει την φετινή τρέλα με τα σακίδια: sporty, casual ή πιο chic, μονόχρωμα ή με σχέδια, δερμάτινα ή με οποιοδήποτε άλλο ύφασμα, το μόνο σίγουρο είναι πως τα σακίδια έγιναν ο πρωταγωνιστής. Και απολύτως δικαιολογημένα αφού χωράνε τα πάντα, είναι σούπερ άνετα και δίνουν τον κατάλληλο cool/street style τόνο σε όλα τα ρούχα.


Εγώ, σαν γνήσια fan του λευκού, επέλεξα αυτό το κομμάτι από τα Pull&Bear και δεν είναι ανάγκη να πω ότι ήδη του έχω βγάλει την πίστη! Όχι απλά θα σας το συστήσω, αλλά θα σας προτρέψω να αγοράσετε και εσείς ένα σακίδιο γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Απλά βρείτε κάτι που να ταιριάζει απόλυτα με το στυλ σας ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σαν ''πασπαρτού'' για πολλά και διαφορετικά σύνολα, και μην ανησυχείτε για τις τιμές γιατί καλύπτουν όλα τα εύρη άρα κάπου υπάρχει αυτό που θα καλύπτει εσάς και το πορτοφόλι σας!


Και μίλησα για πολλά διαφορετικά σύνολα μιας και το σακίδιο δεν είναι πλέον η τσάντα που πέρνεις στο σχολείο αλλά αυτή που σε συνοδεύει όλη μέρα. Γι' αυτό και θα την συνδυάσετε με παντελόνια, φούστες, φορέματα, μποτάκια, σανδάλια, αθλητικά και γενικά οτιδήποτε τραβάει η καρδούλα σας. Όρεξη να' χεις.


ΦΟΡΕΜΑ h&m // ΖΑΚΕΤΑ zara // SNEAKERS all star // ΣΑΚΙΔΙΟ pull&bear // ΚΟΛΙΕ accessorize

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου