Navigation Bar

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Accessorize mania!

Πιστεύω ακράδαντα πως, ακριβώς όπως τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής, έτσι και η εμφάνιση είναι ο καθρέπτης της διάθεσης! Με τον ανοιξιάτικο ήλιο να μας φτιάχνει τις μέρες, μία επίσκεψη από τα Accessorize επιβάλλεται.
Χρώματα, σχέδια, μήκη, σχήματα, υλικά, υφάσματα, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να βρεις. Σίγουρα θα δείτε πολλά σακίδια, τις πιο hot τσάντες της σεζόν. Εκπληκτικά, χρωματιστά υφασμάτινα φουλάρια που δίνουν ένταση και στο πιο βαρετό σύνολο. Μεγαλεπίβολα κολιέ που κλέβουν την παράσταση, αλλά και να μην ξεχνάμε τα μικρά διακριτικά κολιέ και δαχτυλίδια γιατί ok, το layering στα κοσμήματα είναι και cool και must. Φυσικά, αν ανήκετε σε αυτές που δεν κρατιούνται να βγουν στην παραλία δεν θα μείνετε παραπονεμένες αφού τα πρώτα μαγιώ, παντόφλες και ρούχα παραλίας ξεκίνησαν. Γενικά, όρεξη και χρόνο να' χετε (όχι απαραίτητα πολλά χρήματα αφού όπως βλέπετε μαζί με τα πρώτα καλοκαιρινά ξεκίνησαν και τα πρώτα -20%!) και δεν πρόκειται να ξεμείνετε από επιλογές.


(Σούπερ σκαλωτικό κολιέ που νομίζεις ότι έχει μάτια που σε παρακολουθούν!)

Περίτρανη απόδειξη εγώ: δείτε πως η ευχαρίστηση είναι ζωγραφισμένη στο προσωπό μου, σαν 2χρονο παιδί που μόλις έφαγε 2 κιλά παγωτό. Ε, λίγο αυτά, λίγο το πόντσο μου και το καλοκαιρινό λευκό σε ένα μαύρο σύνολο, λίγο τα φιλαράκια μου οι Ben&Jerry, πολύ θέλει ο άνθρωπος?
PONCHO και ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ stradivarius // ΜΠΛΟΥΖΑ h&m // SNEAKERS all star //  ΤΣΑΝΤΑ kem // ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ pull & bear

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου