Navigation Bar

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

The beauty of the poncho



Ξεκινώντας με τα τεχνικά, ζακέτες σαν αυτό που έχουν κρόσσια, παράξενα μοτίβα αλλά παρ'όλα αυτά δεν φοριούνται από το λαιμό όπως τα πουλόβερ αλλά τα περνάμε γύρω από τους ώμους σαν τεράστιες εσάρπες ονομάζονται slankets, δηλαδή blanket with sleeves. Αν σας θυμίζει τις κουβερτούλες που πουλάνε στο telemarketing, δεν πέσατε και πολύ έξω αφού από εκεί προέρχεται ο όρος πριν την αναγέννηση του δια χειρός Burberry. Για λόγους συνεννόησης, όμως, όλοι αναφερόμαστε σε αυτό ως poncho.
Το poncho, λοιπόν, όπως έχουμε όλοι δει είναι το νούμερο ένα hit και έχει τον πρώτο λόγο σε πασαρέλες, street style, περιοδικά και celebrities. Δικαιολογημένα. Ειλικρινά, δοκιμάστε το. 

Είναι τόσο ζεστό και χουχουλιάρικο, και απαλό. Τα χρώματα και τα σχέδια είναι αμέτρητα, και τα κρόσσια τόσο διασκεδαστικά. Το μεγάλο σχήμα του δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με οτιδήποτε εφαρμοστό. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ό,τι το θέλετε εσείς να είναι: από casual αν το φορέσετε με τζιν και sneakers μέχρι πιο θηλυκό αν διαλέξετε το κλασικό combo μπλουζάκι-μέσα-από-στενή-φούστα. Take your pick.


PONCHO stradivarius // ΦΟΥΣΤΑ, ΜΠΛΟΥΖΑ και ΚΑΛΣΟΝ h&m // ΜΠΟΤΑΚΙΑ και ΤΣΑΝΤΑ forever21


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου