Navigation Bar

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Look like a Heroine

Ή πιο απλά, κάπες! (Το ότι εγώ τις συνδυάζω με σούπερ ήρωες δεν σημαίνει τίπορα παραπάνω από το ότι μου αρέσει κυριολεκτικά οποιαδήποτε τέτοια ταινία) Οι κάπες είναι αυτά τα κομμάτια που πάντα θα θεωρούνται όμορφα και θα φοριούνται, αλλά γνωρίζουν και περιόδους αποθέωσης όπως γίνεται τη φετινή σεζόν. Η συγκεκριμένη είναι ήδη 3 ετών γι'αυτό και έχει το πιο κλασικό σχέδιο όμως τα σχέδια αυτόν τον χειμώνα αγγίζουν όλα τα μήκη, χρώματα και το πιο ενδιαφέρον, σχέδια.
Γι' αυτό αν σας αρέσει να πειραματίζεστε φέρος είναι η χρονιά σας, δοκιμάστε κάτι που να θυμίζει τις τρελές δημιουργίες των Dolce&Gabbana .
Διαχρονικά ο συνδυασμός μίας κάπας με το LBD και ψηλοτάκουνα είναι η ενσάρκωση της θηλυκότητας και κομψότητας, ανεξάρτητα από το πόσο το ''τρίο'' αυτό προσαρμόζεται στις εποχές. Πέρα όμως από αυτά, είναι ιδανικές για layering. Ειλικρινά, υπάρχει τόσος χώρος εκεί μέσα που άνετα μπορείτε να ταιριάξετε 2 και 3 διαφορετικά ρούχα, είτε αυτό είναι με παντελόνι και ζακέτα όπως εδώ, είτε με πουκάμισο και πλεκτό, είτε με φόρεμα και φούτερ και ό, τι άλλο τραβά η όραξή σας!
ΜΠΛΟΥΖΑ και ΤΣΑΝΤΑ h&m // ΖΑΚΕΤΑ zara // ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ pull&bear // ΚΑΠΑ stradivarius // ΓΑΛΟΤΣΕΣ dkny

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου