Navigation Bar

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Sequins!

Ενώ κάθε χρόνο οτιδήποτε είχε παγέτες και πούλιες ήταν αποδεκτό μόνο τις μέρες των γιορτών, φέτος έχουν μία γενική διακεκριμένη θέση και δεν περιορίζονται μόνο σε επίσημα σύνολα αλλά και σε πιο casual. Περίμενα να αναφέρω το θέμα μέχρι τώρα γιατί τα μαγαζιά έχουν βουλιάξει από τα πολλά στρας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ό,τι αγοράσετε τώρα πάει στο πίσω μέρος της ντουλάπας και "Άντε και του χρόνου"!
Βασικά το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι το πού θα φορέσετε τέτοια ρούχα. Αν είναι κάπου καλά δώστε του να καταλάβει και συνδυάστε με τακούνια, πουκάμισα, see-through μπλούζες. Η κυρίαρχη μορφή για αυτές τις περιστάσεις είναι τα φορέματα που ανάλογα μπορείτε να διαλέξετε chic, maxi ή σε Α- γραμμή.



Αν, όμως, η περίσταση είναι πιο "light" μπορείτε να επιλέξετε ankle boots, μπαρέτες, casual φανελάκια, πουλόβερ, τζιν ή και δέρμα. Φούστες και μπλούζες όπως αυτές εδώ, για παράδειγμα, είναι ιδανικές για κάθε φορά.


Μην ξεχνάμε και τα αξεσουάρ που ''λαμπυρίζουν'', τον πιο κλασικό τρόπο να δοκιμάσετε τις παγιέτες λίγο πιο διακριτικά και σίγουρα στυλάτα. Δηλαδή, τι  να πει κάποιος για τις γόβες από τα Pull&Bear (25.99) ?

Γενικά να θυμάστε πως οι πούλιες είναι σαν οποιαδήποτε άλλη τάση: είναι ιδιαίτερη και θέλει προσοχή αλλά όταν φορεθεί όμορφα είναι πραγματικά a show-stopper! Μόνο προσέξτε σας παρακαλώ τα κολιέ, σκουλαρίκια και όλα τα σχετικά γιατί η γραμμή ανάμεσα στο εντυπωσιακό και το καραγκιόζη-μπερντέ είναι πάάάρα πολύ λεπτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου