Navigation Bar

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ALEXANDER WANG X H&M



Από την πρώτη φορά που η συνεργασία τους ανακοινώθηκε τον Απρίλιο, ο χώρος της μόδας αγωνιούσε για το αποτέλεσμα και τα previews έπεφταν το ένα μετά το άλλο απλά για να μας δίνουν μία γεύση και να μας κρατούν σε ανυπομονησία. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως ο Alexander Wang είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα τα τελευταία χρόνια διευθύνοντας όχι μόνο τον ομώνυμο οίκο αλλά και τον Balenciaga και ποζάροντας δίπλα σε μεγάλους σταρ σαν σχεδιαστής και φίλος. Στην σκέψη, λοιπόν, πως κάποιος μπορεί να αποκτήσει κάτι δικό του μέσα από τα καταστήματα H&M καταλαβαίνετε πως όλοι τρελάθηκαν και τελικά η ώρα αυτή έφτασε!
Στις 17 Οκτωβρίου αυτή η limited edition collection αποκαλύφθηκε στο κοινό με την απαραίτητη ατμόσφαιρα: στίβος για πασαρέλα, ακροβάτες και παρκουρίστες, ραπ τραγουδίστριες. Dakota Fanning, Jessica Chastain, Justin Theroux, Eddie Redmayne και άλλα μεγάλα ονόματα γέμισαν τις πρώτες σειρές με ρούχα της συλλογής η οποία περιείχε γυναικεία και αντρικά σύνολα. Τα ρούχα γκρι και μαύρα, μεταλλικές λεπτομέρειες, αθλητικά, δερμάτινα, τρομερά σέξυ όπως τα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα. Εξοπλισμός για γυμναστική, κομμάτια με το λογότυπο WANG σε μεγάλα γράμματα και πράγματα για το κεφάλι που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν όλα σαν καπέλα.
Αφού τα νέα και οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του κόσμου, τα ρούχα θα είναι διαθέσιμα από τις 6 Νοεμβρίου στα καταστήματα Ερμού, Χαλάνδρι και Γλυφάδα. Ασφαλώς πιο ακριβά από τα συνηθισμένα ρούχα Η&Μ μιας και αναφερόμαστε σε συλλογή σχεδιαστή αλλά υπάρχουν και κομμάτια όπως σκουφιά, φανελάκια ή bra tops σε πολύ προσιτές τιμές. Προσωπικά είμαι τρελαμένη με το figure-fit φόρεμα της φωτογραφίας και το έχω ήδη φανταστεί σε όλα τα πιθανά σύνολα, από το απόλυτο normcore με αθλητικά μέχρι το super sexy συνδυασμένο με stilettos!
Ααααα! Μην ξεχάσω πως στέλνοντας το ονοματεπώνυμο μας (με λατινικούς χαρακτήρες) στο showroom.gr@hm.com διεκδικούμε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για το event που γίνεται την Τρίτη. Τότε θα παρουσιαστούν τα ρούχα, θα υπάρχει 25% έκπτωση σε ό,τι αγοράσετε (πλην τα ρούχα της συλλογής δυστυχώς) και όλα τα γνωστά ξέρετε τώρα τραγούδια και ποτάκια και τρέλανέ μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου