Navigation Bar

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

With a preppy twist


Για όσους δεν ξέρουν, preppy ονομάζεται το στυλ που στην αργκό χαρακτηρίζουμε ως ''φλώρικο''. Είναι το ύφος αμερικάνικου πανεπιστημίου, χοντρά πλεκτά με πουκάμισα και φουστίτσες με ψηλές κάλτσες. Σκεφτείτε Gossip Girl και συγκεκριμένα την Blair Waldorf και τις minion της (ελάτε τώρα, όλοι βλέπαμε GG) και έχετε πιάσει το νόημα.
Εδώ, λοιπόν, είπα να προσθέσω μία preppy πινελιά σε ένα κατά τ' άλλα καθημερινό ντύσιμο. Ο γιακάς και το πλεκτό είναι ο πιο κλασικός τρόπος να κάνετε ένα σύνολο πιο κολεγιακό/σοβαρό. Μιλάμε ο πιο στάνταρ τρόπος ever, δεν πρόκειται να αποτύχει ποτέ και εσείς το προσαρμόζετε π.χ. μπορείτε να φορέσετε ένα υφασμάτινο παντελόνι, μια φούστα (μην ξεχνάμε πως φούστες μαζί με πλεκτά είναι το πιο hot right now!) ή και τζιν όπως εδώ. Και ξέρετε τι θα ήταν όνειρο? Να βάλετε το πουλόβερ με ένα shirt-dress, όσες έχετε πρέπει να το δοκιμάσετε και να μου στείλετε φωτογραφίες για να ζηλεύω!
ΠΛΕΚΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ και ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ  h&m  // ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ pull&bear // SNEAKERS all star  // ΤΣΑΝΤΑ accessorize // ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ forever21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου