Navigation Bar

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Fringe Parade

Όπως είδαμε και κατά τη διάρκεια του Fashion Month, τα κρόσσια είναι μεγάλο hit! Οι περισσότεροι τα έχουν συνδυάσει στο μυαλό τους με καουμπόηδες και κακόγουστο σκατουλί χρώμα, πράγμα που φυσικά δεν ισχύει. Το πως θα φαίνεται ένα σύνολο με κρόσσια δεν εξαρτάται από το ρούχο που τα έχει αλλά από τα υπόλοιπα. Μπορεί να είναι συνδυασμένα με δερμάτινο μπουφάν ή μία μικρή λεπτομέρεια σε ένα ladylike σύνολο. Γι΄ αυτό μην τα απορρίψετε χωρίς να τα δοκιμάσετε και μπορείτε είτε να διαλέξετε κάτι διακριτικό ή να τα δώσετε όλα!
Πολλά τσαντάκια έχουν φερμουάρ με ''φουντάκια'' από κρόσσια. Σίγουρα έχετε δει τα ponchos που έχουν και αυτά κρόσσια, και φυσικά τα περισσότερα κασκόλ δεν νοούνται χωρίς αυτά. Φέτος, όμως, αυτό πάει 10 βήματα παραπέρα και ρούχα κατακλύζονται από κρόσσια σε κάθε χρώμα και μήκος. Με ένα μοναδικό αέρα δίνουν κίνηση στα ρούχα μας και θα μπορούσατε να επιχειρήσετε μία τσάντα ή μπλούζα με μακριά κρόσσια. Ανάλογα μπουφάν είναι πολύ χαριτωμένα αλλά θέλουν λίγη προσοχή με το cowboy effect που λέγαμε αρχικά. Βέβαια, αν είσαι της φιλοσοφίας go big or go home δοκιμάστε μία φούστα (αυτή της φωτογραφίας είναι έρωτας!) ή ένα φόρεμα.
Και να μην ξεχάσω! Επειδή τα πορτοφόλια υποφέρουν, αν σας αρέσουν τα κρόσσια αλλά δεν θέλετε να ξοδευτείτε μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας ή με τη βοήθεια κάποιου που πιάνει το χέρι του (όλοι έχουμε κάποιον κοντινό μας που ξέρει να ράβει). Αρκεί να ψάξετε κάτι πχ fringed dress DIY, να βρείτε εθελοντή-βοηθό και να εξοπλιστείτε με υπομονή!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου