Navigation Bar

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Trends to keep an eye on!

Διαβάζοντας το Ευαγγέλιο (aka ELLE) Σεπτεμβρίου, είδα πολλά για το τι θα επικρατεί τη νέα σεζόν, και πραγματικά θα γίνει χαμός από looks όμορφα αλλά και προσιτά στην καθημερινότητα. Ειδικά με κάποια...σκοπεύω να το ξεφτιλίσω φέτος!

ΟΚ, το χακί είναι πολύ classic για το χειμώνα, αλλά πλέον σχεδόν αντικαθιστά το μαύρο. Γενικά η όλη φάση του μιλιτέρ, χωρίς όμως τα σχέδια παραλλαγής. Χακί με δέρμα, χακί με λεοπάρ, χακί με μπορντό, αξίζει να εξοπλιστείτε με πολύ χακί γιατί είμαι βέβαιη ότι θα το απολαύσετε.
Τα σχέδια, από την άλλη, δεν είναι τόσο classic φέτος. Υπάρχουν, φυσικά, και τα γνωστά αλλά υπάρχουν και τα άγνωστα, ακατανόητα prints. Γεωμετρικά μοτίβα, τελείως αφηρημένα σχέδια και κομμάτια λες και έχουν ζωγραφιστεί στο χέρι. Αν τα επιλέξετε σε πουλόβερ, κασκόλ ή τσάντες θα τα χρησιμοποιήσετε full χωρίς να το μετανιώσετε!
Όταν είδα mini φορέματα με μπότες ως το γόνατο σε στυλ '60s σχεδόν έβαλα τα κλάματα. Λατρεμένο και τρομερά θηλυκό look, από αυτά που είναι και άνετα και την ίδια στιγμή είναι τέλεια για όλη την ημέρα. Και το καλύτερο είναι πως τέτοια φορέματα κολακεύουν όλες τις σιλουέτες λόγω της ίσιας γραμμής, έτσι το όμορφο και σέξι αποτέλεσμα είναι σίγουρο.
Για το τέλος κράτησα τα πυροτεχνήματα: πούλιες, παγέτες, λάμψη! Μπλουζάκια, σορτς, φούστες και φορέματα για την απόλυτη disco διάθεση. Αν θέλετε κάτι πιο καθημερινό μπορείτε να περιοριστείτε σε ρούχα και κυρίως πουλόβερ που έχουν μόνο λεπτομέρειες από παγέτες, και μην ξεχνάτε πως μία πολύ chic επιλογή είναι τα blazer.
Εσείς?Τι θα διαλέξετε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου