Navigation Bar

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

The Skort




Ούτε έπαθα εγκεφαλικό, ούτε μπέρδεψα τα γράμματα. Ήθελα να γράψω skort, δηλαδή το πάντρεμα των λέξεων skirt και shorts ή όπως μπορεί να ξέρετε από μικρές ως ''ζιπ κιλότ'' (και όχι, αυτή τη φορά δεν είναι δική  μου λέξη).
Ανέκαθεν υπήρχαν τα ''φουστοσόρτς'' (??) αλλά συνήθως έκαναν την εμφάνισή τους το καλοκαίρι. Εδώ και ένα χρόνο έχουν κατακλύσει περιοδικά, πασαρέλες, μαγαζιά και fashion blogs και μάλιστα πλέον κάνουν αυτό το μικρό εφέ σαν τρίγωνο που κάπου είχα δει να το χαρακτηρίζουν ως ''origami skort''. Αλλά θα πρότεινα να μην το λέτε παραέξω γιατί θα μας πάρουν με τις πέτρες και ποιός με σώζει.

Ένα υπέροχο μικρό ρούχο που δίνει τόσο μεγάλη τροπή στο κλασικό σορτς ή στην κλασική φούστα και τα φέρνει μαζί για να δώσει άνεση και στυλ, aka με ένα σμπάρο δεν τρυγόνια. Εδώ και καιρό τα ζαχάρωνα και τώρα βρήκα αυτό που μου ταιριάζει απόλυτα, που βρήκα στα stradivarius. Για να είμαι ειλικρινής, αμφιβάλλω για το κατά πόσο θα ησυχάσω αν δεν το δοκιμάσω με οτιδήποτε υπάρχει στην ντουλάπα μου! Στην προκειμένη περίπτωση, επέλεξα κυρίως λόγω του άστατου καιρού να προτιμήσω μπότες και να χρησιμοποιήσω τον αγαπημένο συνδυασμό μαύρο-κόκκινο με μία λεπτομέρεια από άσπρο. 
ΠΛΕΚΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ, ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ και SKORT,  stradivarius//ΤΣΑΝΤΑ και JACKET, h&m//ΜΠΟΤΑΚΙΑ garad shoes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου