Navigation Bar

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

A touch of Blue

Δεν έχω κάποιο αγαπημένο χρώμα, πολλά έχουν τη γοητεία τους και υπέροχοι συνδυασμοί μπορούν να δημιουργηθούν με αποχρώσεις που ποτέ θα σου άρεσαν. Όμως για όλους υπάρχουν κάποια χρώματα που έχουν προεδρική θέση στην ντουλάπα τους και για εμένα ένα από αυτά είναι το μπλε. Σε πολλούς τόνους, πιστεύω πως είναι πολύ βασικό αλλά όχι τόσο safe όσο το μαύρο, και ταιριάζει με όλα τα άλλα. Όπως ο συνδυασμός μαύρο-μπλε, που για πολλά χρόνια σνόμπαραν και δεν ξέρω γιατί αλλά πλέον δικαιώθηκε και θεωρείται από τους πιο ''hot''. 

Εδώ, λοιπόν, έχουμε το ζωντανό παράδειγμα του πως το μπλε πάει με όλα και πάλι δίνει super (το μπλε, όχι εγώ). Και ενώ έχουμε 4 διαφορετικά χρώματα ταιριάζουν όλα τέλεια, το οποίο με φέρνει στην επόμενη συμβουλή μου: φορέστε χρώματα! 2 και 3, ακόμα και 4 και 5. Οι συνδυασμοί χρωμάτων κάνουν πάντα statement, και νομίζω πως το κλειδί είναι το εξής: τα διαφορετικά χρώματα θα είναι όλα στους ίδιους τόνους εκτός από ένα που θα κάνει την αντίθεση. Π.χ. εδώ, έχουμε 3 ήπιες αποχρώσεις (μαύρο/μπλε/πράσινο) και τη διαφορά κάνει το έντονα παστέλ γαλάζιο. Με αυτό σας γνώμονα, πειραματιστείτε και θα εντυπωσιαστείτε! 
Φυσικά, άλλη μία περίπτωση ''coock''! Βλέπετε πως τα girlie παπούτσια-λεπτό ζωνάκι παίρνουν άλλον αέρα από το τζιν πουκάμισο?
ΠΛΕΚΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ h&m //ΤΖΙΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ και LOAFERS pull & bear//ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ  stradivarius //ΤΣΑΝΤΑ kem

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου