Navigation Bar

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

The little details

Ό,τι στυλ και να έχουμε, υπάρχει ένα αξίωμα το οποίο μαθαίνουμε από μικρές και πεθαίνουμε μαζί του:  τα αξεσουάρ είναι η καρδιά του στυλ μας. Κάθε είδους  αξεσουάρ, από κοσμήματα σε τσάντες και από γάντια σε καλτσάκια, μπορούν να μεταμορφώσουν τελείως ένα look και να δώσουν την αίσθηση πως κάνουμε μεγάλες αλλαγές και προσθήκες στα ''τρόπαια'' της ντουλάπας μας.

Όπως εδώ, όπου φοράω το κλασικό απλό πουλόβερ με την επίσης χιλιοφορεμένη κοντή εφαρμοστή φούστα και τα γνωστά μποτάκια. Πάω όμως στοίχημα πως κανένας δεν παρατηρεί αυτά και όλη η προσοχή δίνεται στις λεπτομέρειες. Η αγάπη μου για τα καλσόν είναι δεδομένη, είναι μικρά και θηλυκά και χαριτωμένα και θεωρώ πως τα Calzedonia κάνουν την καλύτερη δουλειά. Το φουλάρι, από την άλλη, το αγόρασα μόλις πριν λίγες μέρες και δεν θα μπορούσα να κρύψω τον ενθουσιασμό μου! Τρελαίνομαι για τα όμορφα χρώματα που μου θυμίζουν το ηλιοβασίλεμα (είμαι ρομαντική ψυχή or what?!), για το αναζωογονητικό floral σχέδιο και για την μεταξένια αίσθηση που αφήνει πάνω μου. 
Έτσι προτείνω να βάζετε πάντα μικρές και διαφορετικές πινελιές και να υποδύεστε ένα ρόλο μέσα σας, να απολαμβάνετε τα ρούχα σας και να νιώθετε υπέροχες γιατί αυτό είναι το νόημα της μόδας!
ΠΛΕΚΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ, ΤΖΑΚΕΤ, ΦΟΥΛΑΡΙ, όλα H&M // ΦΟΥΣΤΑ pull&bear // ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΤΡΟΥΚΣ Achilleas Accessories // ΜΠΟΤΑΚΙΑ garad shoes// ΚΑΛΣΟΝ calzedonia

4 σχόλια:

  1. Fantastic photos!I love it!
    I love your style and your blog and I follow your blog now!
    Kisses from http://miescueladetacones.blogspot.com.es/ Carmen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Lovely blog, Keep smiling like that!!
    Kisses from Spain

    Check out my blog:
    www.mystyleisfreedom.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. replica bags india hermes fake v4b89k2v54 replica bags philippines replica bags online shopping fake gucci e8c16z0i86 replica bags paypal accepted over at this website u5z56l3a05 louis vuitton replica handbags replica bags koh samui p5y33p5h29

    ΑπάντησηΔιαγραφή