Navigation Bar

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

It's leather time!

Νομίζω πως ο τίτλος τα λέει όλα: το δέρμα ήρθε για να μείνει! Και δεν μιλάμε μόνο για τζάκετ ή τσάντες, αλλά για απόλυτη κυριαρχία σε όλα τα κομμάτια της ντουλάπας μας. Αυτές που ανέκαθεν το αγαπούσαν έχουν ήδη αγοράσει οτιδήποτε υπάρχει σε δερμάτινο, για εμάς όμως που δεν είναι του στυλ μας είναι τολμηρή επιλογή. Εξ' ου και το άρθρο. 
 Να ρίξω λίγο φως στην υπόθεση (σαν το Μόλντερ ένα πράγμα.)
Αρχίζοντας από τα κλασικά, ένα δερμάτινο μπουφάν είναι πλέον ευέλικτο και συνδυάζεται με πολύ περισσότερα σύνολα απ' ότι είχαμε συνηθίσει. Βέβαια θα έλεγα να είστε λίγο προσεκτικές με την ποιότητα, σίγουρα θα κοστίσει λίγο παραπάνω αλλά θα δείχνει πολύ καλύτερα. Δεν χρειάζεται να πάτε και στην Harley, τα καταστήματα Mango έχουν μεγάλη ποικιλία. Ή αλλιώς πάρτε αυτό το ονειρεμένο τζάκετ που φοράει το κορίτσι μου, το έχουμε δει σε όλες τις στάσεις λεωφορείων και πλέον είναι σε έκπτωση (εγώ πάντως το σκέφτομαι πολύ σοβαρά)!
Μετά είναι το θέμα του τι επιλέγουμε από κάτω??? Τα παντελόνια και τα κολάν είναι ιδιαίτερη επιλογή γιατί απαιτεί πολύ ψάξιμο να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα, μόλις το βρείτε πάρτε το και πραγματικά μην το πείτε ούτε του παπά. Σαν εναλλακτικές υπάρχουν και τα baggy παντελόνια από δερματίνη που συνδυάζονται υπέροχα με απλά μπλουζάκια και θηλυκά ψηλοτάκουνα ή τα κολάν σε συνδυασμό δέρματος και κάποιου άλλου υφάσματος όπως το σουέντ. Προσωπικά, προτιμώ τις δερμάτινες φούστες. Είναι τολμηρά κομμάτια αλλά όχι ''άγρια''. 



Φορέστε τις όπως οποιαδήποτε άλλη φούστα και αν φοβάστε ότι θα είστε σαν τη Julia στο Pretty Woman μπορείτε να πάρετε κάτι λίγο πιο girlie όπως η φούστα με πιέτες από Zara. Αν θέλετε να ξεφύγετε από το μαύρο, θα πρότεινα να ξεφεύγατε με ένα άλλου είδους ρούχα αλλά αν επιμένετε καλή επιλογή είναι το καφέ, όπως εδώ (επίσης Zara).
Για κάτι πιο ήσυχο και ασφαλές, υπάρχουν και οι δερμάτινες λεπτομέρειες, με ένα πολύ ωραίο παράδειγμα το Pull&Bear φούτερ.
Και μην νομίζετε, το άρθρο δεν είναι μόνο για εσάς αλλά και για εμένα, να ξεκολλήσω επιτέλους και να πάω να πάρω την δερμάτινη φούστα με φερμουάρ που τόσο καιρό ζαχαρώνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου