Navigation Bar

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Layer it up!


Και πολύ άργησα να αγγίξω το θέμα. Όμως σήμερα, ενώ καθόμουν στον καναπέ με τόνους μάλλινου να με τυλίγει, σκέφτηκα να μιλήσουμε για το layering. Το οποίο δεν είναι τίποτα παραπάνω από το να φοράμε πολλά ρούχα το ένα πάνω στο άλλο και έτσι να ''παίζουμε'' με τα χρώματα, τα
σχέδια και τις υφές αλλά ας το παραδεχτούμε, το layering ακούγεται πολύ καλύτερα από το ''είπα να βγω αγκινάρα σήμερα''.
Υπάρχουν κάποια κομμάτια που ευνοούν την τάση αυτή. Αρχικά οι κάπες, αφού από τη μία έχουν αρκετό χώρο ώστε να χωράνε αρκετά ρούχα και από την άλλη από μόνες τους αποτελούν ένα ακόμα ''στρώμα''. 
Και τι καλύτερα από την κάπα από τα Zara, που συνδυάζει και μαλλί με δέρμα??
Μετά υπάρχουν φυσικά τα παντώς τύπου πουλόβερ, πλεκτά και πάει λέγοντας. Με πουκάμισο για πιο preppy αποτέλεσμα ή μία απλή μπλούζα με μακρύ μανίκι σε έντονο χρώμα για να σπάσουμε και την μονοτονία βρε αδερφέ. Για την συγκεκριμένη σεζόν επιλέξτε ένα cropped πουλόβερ γιατί, πέρα του ότι είναι ότι πιο hot πλέον, θα τονίσει πολύ το layering. Στην ίδια κατεύθυνση κινηθείτε με μία χοντρή ζακέτα που είναι πραγματικά πασπαρτού και θα πετύχετε αυτό που θέλετε με παντελόνι, φούστα, ακόμα και φόρμα.
Αφού ο κορμός σας θα είναι τόσο ''ογκώδης'' το καλύτερο θα ήταν να κρατήσετε απλό το υπόλοιπο σώμα σας. Έτσι μην ξεχάσετε να βάλετε το παντελόνι μέσα από τις μπότες σας ή ακόμα καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι ankle boots με λίγο τακούνι. Φυσικά, αν κάνετε layering με φούστα/φόρεμα/σορτς μην αφήσετε παραπονεμένα τα πόδια σας και φορέστε ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες πάνω από το καλσόν
 Αν μπορείτε, δοκιμάστε την ιδέα της κοπέλας στην πρώτη φωτογραφία με τα 2 μπουφάν. Ή κάντε μου την χάρη και, αντί για το κλασικό σκουφάκι, επιλέξτε μία καπελαδούρα σαν αυτή από τα H&M.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου