Navigation Bar

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΥΛΟΒΕΡ SOS

Επειδή ο Νοέμβριος έχει φτάσει στη μέση και τα μεγάλα κρύα είναι κάπου στη γωνία, πρέπει να σιγουρευτούμε πως έχουμε τα απαραίτητα για το κρύο κομμάτια. Και τι πιο βασικό από τα πουλόβερ?  Αν θέλετε να προσθέσετε κάποια στην γκαρνταρόμπα σας, μπορώ να παίξω το ρόλο του πληροφοριοδότη σας (ουάου, ή βλέπω πολλές ταινίες ή αυτό όντως ακούγεται κατασκοπικό) και να σας βοηθήσω να ξεκαθαρίσετε λίγο το τοπίο, να δείτε τι ''παίζει'' πριν πάρετε ένα- ένα τα μαγαζιά και πελαγώσετε από τις χιλιάδες επιλογές!






Το κλασικό:  Είναι το βασικό πλεκτό, πιο ελαφρύ από τα υπόλοιπα της κατηγορίας. Είναι αυτό που ανάλογα με τους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί στη σχολή ή στο ραντεβού, το πρωί ή το βράδυ, στα μέσα του φθινοπώρου ή στις αρχές της άνοιξης. Αν είχατε και ένα πιο μακρύ ώστε να το φοράτε σαν φόρεμα δεν θα ήταν κακή ιδέα.

 

Το φούτερ: Τέρμα πια οι εποχές που φορούσαμε τα φούτερ με φόρμες. Πλέον έχουν αποκτήσει πιο ουσιαστικό ρόλο και σε μοντέρνα υφάσματα και σχέδια μπορούν να συνδυαστούν ακόμα και με φούστες για ένα πάάάάρα πολύ cool αποτέλεσμα.
 
Το πλεκτό: Κυρίως αναφέρομαι σε όλα τα πουλόβερ που είναι πιο ''χοντρά'' από τα άλλα, πιο άνετα, πιο χειμωνιάτικα βρε αδερφέ! Και εδώ, όπως και στα κλασικά, οι επιλογές είναι αμέτρητες και έτσι αν έχετε 1-2 στα πιο in χρώματα της σεζόν μπορείτε να δημιουργήσετε δεκάδες υπέροχους συνδυασμούς για όλες τις περιστάσεις. 
Με σχέδια: Είναι όμορφα, είναι διασκεδαστικά, είναι στυλάτα, είναι ιδιαίτερα, είναι απαραίτητα. Διαλέξτε ένα ανάλογο του γούστου σας και θα με θυμηθείτε! Θα προσθέσει μία πολύ νεανική πινελιά στο σύνολό σας και εσείς θα νιώσετε καλύτερα μέσα στη μουντίλα του καιρού.
         
Το color block: Η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων σεζόν δεν θα μπορούσε να λείπει από τα αγαπημένα μας πουλόβερ, δημιουργώντας ακόμα πιο αγαπημένα κομμάτια που μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας κάνουν καλοντυμένες και πολύ διαβασμένες με πολύ απλές κινήσεις. Τι άλλο να ζητήσουμε πια?
Cropped: Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα! Μπορούμε να τα φορέσουμε με πουκάμισα ή άλλες μπλούζες από μέσα και να φτιάξουμε ένα πολύ εμφανές layering ή να τα συνδυάσουμε με ψηλοκάβαλα παντελόνια, φούστες ή σορτς για ένα sexy yet classy αποτέλεσμα. Και όχι μαμά, δεν θα παγώσει η πλάτη μου.
Κόκκινο United Colors of Benetton, Με διαφανείς ρίγες mango
Και για περισσότερη έμπνευση μπορείτε να δείτε και ΕΔΩ, στο glamour uk!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου