Navigation Bar

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

17/10 @ Η&Μ

  Πέμπτη 17 Οκτωβρίου προχθες, και στις 7 το απόγευμα ήμουν μαζί με 2 φίλες στην Ερμού 54 για το event που διοργάνωσαν τα Η&Μ σε συνεργασία με το ELLE. Δυστυχώς, σαν μπούφος (???) που είμαι ξέχασα για κάποιον ανεξήγητο λόγο να πάρω μαζί την κάμερά μου και έτσι δεν μπορώ να σας δείξω φωτογραφίες αλλά μπορώ να σας περιγράψω τα βασικά. Το κατάστημα έμοιαζε με αυτά
που βλέπουμε στις ταινίες στην 5th avenue: γεμάτο με κόσμο, μοντέλα, φωτογράφους, στυλίστες, δυνατή μουσική και πολλά καινούρια και υπέροχα κομμάτια! Κυρίως πλεκτά και πουλόβερ σε όλα τα πιθανά  χρώματα και σχέδια, τζιν σε κάθε κόψιμο που υπάρχει και αμέτρητα κοσμήματα. Και φυσικά πέρα από αυτά υπήρχαν φορέματα, πανωφόρια, παππούτσια, τσάντες, αξεσουάρ και γενικά μία πολύ ευρεία γκάμα προϊόντων για όλες μας και γι’ αυτό θα σας προέτρεπα να πηγαίνατε μία βολτίτσα προς εκεί γιατί όλο και κάτι θα ερωτευτείτε. Επειδή είμαι γνωστή κρυουλιάρα αγόρασα τα παρακάτω 3 βασικά κομμάτια για τα οποία οι κωδικοί είναι ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ. Τέτοια κομμάτια φέτος έχουν πολλαπλούς ρόλους αφού δεν φοριούνται μόνο με παντελόνια ή κολάν,αλλά και με φούστες, πάνω από φορέματα ή και με ζώνες στη μέση για να δίνουν σχήμα στο κορμί μας.




Α, δεν μπόρεσα να πω όχι και σε αυτά τα μποτάκια από τα Zara, που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ !
 Τα είχα δει εδώ και λίγο καιρό και αν δεν τα έπαιρνα πραγματικά θα ΕΣΚΑΓΑ. Αν ψάχνετε και εσείς για ankle boots με άνετα τακούνια όπως αυτά μπορείτε να κοιτάξετε στα Zara και Pull&Bear στα οποία έχει ένα πολύ ωραίο αντίστοιχο ζευγάρι.
Την επόμενη φορά θα μιλήσουμε για αγαπημένες τάσεις του 2013 και πως μπορούμε να τις προσαρμόσουμε στην καθημερινότητα, γι΄αυτό stay tuned και μέχρι τότε καλό σαββατοκύριακο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου